Zbog Ronalda Modriću poništen gol protiv Atletica

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom dvoboju polufinala na Vicente Calderonu izgubili od gradskog suparnika Atletica 1-2, ali su uspjeli obraniti pobjedu 3-0 iz prve utakmice.

Golove za Atletico zabili su Saul Niguez (12) i Antoine Griezmann (16-11m), dok je pogodak za goste zabio Isco (42).Realu je ovo bilo 28. polufinale Kupa/Lige prvaka, pri čemu sedmo u nizu, a 15. put se plasirao u finale.Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru. Za Atletico zbog ozljede nije nastupio Šime Vrsaljko.

Snovi Atletica o novom finalu i čudu nakon 0-3 itekako su živjeli nakon 16 minuta igre, kada je momčad Diega Simeonea vodila s 2-0, ali se ugasila u 42. minuti kada je Isco postigao gol, kojim je Real potvrdio prolaz.

A hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je nadomak prvog kola u ovosezonskoj Ligi prvaka.

Naime, u 70. minuti je lopta nakon ubačaja iz kornera stigla do Modrića koji je iz voleja tukao prema golu. Lopta je završila u mreži, Modrić je slavio, no onda se uhvatio za glavu kad je vidio da je sudac dosudio zaleđe.

Suci su procijenili da je Cristiano Ronaldo bio u zaleđu, da je omeo domaćeg vratara Jana Oblaka, a i da je posljednji igrao loptom. Portugalac je tvrdio da nije dirao loptu nakon Modrićeva udarca, snimka situacije pokazuje da je vjerojatno govorio i istinu, ali uzalud.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...