Ante Martinac zamijenio Tomislava Merčepa!

Dugogodišnji načelnik Općine Sukošan Ante Martinac danas je izabran za novog predsjednika Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.

Član sam Udruge još od 1996. godine te sam predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Zadarske županije. Danas sam odlukom predsjedništva potvrđen za jedinog pravovaljanog kandidata te sam jednoglasno izabran od 100 prisutnih delegata iz cijele države. Velika je to čast, rekao nam je Martinac.

Na predsjedničkoj poziciji zamijenio je dugogodišnjeg predsjednika i osnivača Udruge Tomislava Merčepa.

Zbog pravomoćne presude Tomislav Merčep više ne može obnašati dosadašnje dužnosti te je proglašen počasnim predsjednikom, kaže Martinac.

Iako je biti izabran za predsjednika velika čast, Martinac je naglasio da je to također i velika obveza.

Srećom imam kvalitetan i uhodan tim ljudi, u kojem bih posebno istaknuo dopredsjednika Marija Stipanovića i glavnog tajnika Darija Duića s kojima dugo surađujem. Bez ikakvih problema ćemo nastaviti sa svim dosadašnjim aktivnostima Udruge. 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...