NAKON PISANJA NAŠEG PORTALA

Ažurnost Grada i Županije za svaku osudu; Uklonili Kalmetu – o Dukiću ni riječi, a županijom i dalje vlada Zrilić!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Nakon što smo jučer pisali kako službene web stranice Grada Zadra i dalje tvrde kako je gradonačelnik Zadra njegov bivši vladar Božidar Kalmeta, iz Gradske uprave su brže – bolje obrisali stranicu “Gradonačelnik” te ista sada javlja kako – ne postoji.

Dakle, u vrijeme kada je administracija i najprimitivnije web stranice, koja ova gradska svakako nije, omogućava unos ili uređivanje teksta u svega nekoliko klikova i minuta, ili netko u Gradu Zadru ne radi svoj posao za koji je plaćen ili ovim činom pokazuju jedno od sljedećeg:

  • da ih baš, onako, čisto zaboli za transparentnost informiranja javnosti,
  • da im je do informiranja građana stalo malo ili nimalo,
  • da autoritet samog Dukića poštuju kao šporko pod noktom (op.a), ili pak, u konačnici,
  • da su nesposobni na vrijeme pripremiti osnovnu biografiju iznimno poznatog i cijenjenog liječnika koji je preuzeo gradonačelničku fotelju.

Iako se kritika, nužno, ne odnosi na sam Ured grada, vjerujemo kako je netko iz cijele vojske zaposlenih u Odjelu za odnose s javnošću, od Majde Mikulandre, Ivane Dadić pa do Marine Mihovilović Pajkin sposoban urediti pa i objaviti osnovne podatke o novom gradonačelniku. Ovako, najlakše je bilo obrisati stranicu, a građane i one željne informacije, koji nisu, možda, glasovali za omiljenog ginekologa, ostaviti uskraćenim za biografiju i dosadašnja postignuća istoga.

Ništa bolje ne stoji s ažurnošću ni Županija. Na njihovim stranicama, pak, i dalje stoji kako je vladajući župan Stipe Zrilić.

Podsjetimo samo kako su stranica Grada i Županije, iz zasebnih proračuna, dakako, plaćene i preko 20 tisuća kuna da bi upravljanje nakon izrade istima pripala zaposlenicima pojedine ustanove. Tko zna, možda su zaduženi za ove poslove na godišnjem ili još slave pobjedu na izborima.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar