Bernardić: “Reformirat ćemo Hrvatsku kao što smo reformirali SDP”

SDP u subotu održava sjednicu Glavnog odbora, a uz aktualnu političku situaciju na dnevnom su redu, kako se neslužbeno doznaje, i točke koje se odnose na potvrđivanje sporazuma s HSS-om, informacije o rezultatima lokalnih izbora, pravila o načinu djelovanja u komunikaciji. Uoči sjednice, izjavu je dao predsjednik stranke Davor Bernardić.

“Prošli smo kroz teško razdoblje zadnjih šest mjeseci. Konsolidrali smo stranku, morali smo donijeti i teške odluke koje su bile nužne. ali usprkos financijskim problemima smo ostvarili rezultat koji nije fantastičan, ali nije ni toliko loš. Imamo razloga za optimizam”, kazao je Bernardić.

Osvrnuo se i na koaliciju HDZ-a i HNS-a.

“Sada je potpuno jasno da je SDP jedina jasna, bistra alternativa u Hrvatskoj. Jedina snaga koja Hrvatsku može mijenjati. U tom kontekstu želja nam je da u ovoj moralnoj kaljuži u kojoj se naša zemlja nalazi pokažemo da Hrvatska može biti drugačija. SDP je na tom tragu spreman u svakom trenutku graditi naše društvo i našu zemlju. Kako smo reformirali stranku, reformirat ćemo i Hrvatsku. Kako se mijenja SDP, mijenja se i Hrvatska”, kazao je, donosi N1info.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...