Bogat ljetni program na Filipjanskoj rivijeri, najavljena i nova sportsko-zabavna manifestacija “Gusarski izazov”

Donosimo informacije o dijelu manifestacija koje će se održati tijekom sezone 2017. na Filipjanskoj rivijeri.

Iz nadležnog TZ-a posebno najavljuju novu sportsko-zabavnu manifestaciju “Gusarski izazov” koja će se održati u nedjelju 25.lipnja od 17,00 sati na Glavnom mulu i mjesnoj plaži Iza banja u Sv.Filip i Jakovu.

Nakon tradicionalnih Berekina i frabuta koji će se ove godine održati u srpnju i originalne manifestacije Balinjerijada na koju ćemo vas pozvati u kolovozu, mjesec lipanj će biti ubuduće rezerviran za “Gusarski izazov”!

Kombinacija plivanja, trčanja i traženja blaga na plaži uz obilje zabave iščekuje Vas u nedjelju u Sv.Filip i Jakovu. Posebno su pozvana djeca i mladi, domaći i turisti- zabava je zagarantirana. Manifestaciju su pokrenuli mladi iz Sv.Filip i Jakova uz potporu Turističke zajednice općine Sv.Filip i Jakov i Općine Sv.Filip i Jakov.

Od ostalih manifestacija u lipnju najavljuje se početak Lita folklora u organizaciji KUD-a Sv.Roko iz Sv.Filip i Jakova koji otvaraju gosti iz Zagreba HKUD „Željezničar“ u petak 23.lipnja u 21,00 sat. Uz promenadni nastup Filipjanskom rivom nastup folklora će se održati na prostoru ispred Stare škole. Tako će se nastaviti sve do polovine rujna svakog petka i nedjelje.

Za ovo ljeto najavljene su uz ostalo i promenadne nastupe klape pri čemu će ljubitelji klapske pjesme uživati gotovo svakog četvrtka na rivi u Sv.Filip i Jakovu ili Turnju.

Za lipanj uz nastup koji je već održan najavljujemo promenadni nastup klape „Konoba“ u četvrtak, 28.lipnja u Sv.Filip i Jakovu.

Za blagdan Sv.Petra na igralištu u Sv.Petru  u petak, 29.lipnja očekuje nas tradicionalna Fešta uz Ivicu Sikirića- Iću, sastav kraljice i Igora Jelinića-Tota.

Napominjemo da će se program nadopunjavati, a o svim eventualnim promjenama bit ćete pravovremeno obavješteni.

Program možete pronaći ovdje: MANIFESTACIJE Filipjanska rivijera 2017

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...