Čar konobe Dellicia nije samo u vrhunskoj hrani, nego u jedinstvenom spoju tradicije i kvalitete

U Biogradu se, na Trgu hrvatskih velikana 4, u jednome mirnom kutku smjestila jedinstvena dalmatinska priča. To je priča o kvaliteti, tradiciji, iskustvu i dobroj spizi. To je priča na čijem kraju uvijek stoji sretan završetak. To je priča o konobi Dellicia.

Ta mala konoba, iako relativno novootvorena, stvarana je na temeljima dugogodišnje tradicije, kroz sistem građen na iskustvu čiji je najveći doseg jednostavna filozofija – svaki gost je jednako vrijedan, i svi zaslužuju kvalitetu.

– Svi se moraju ugodno osjećati, naša najveća nagrada su zadovoljni gosti, kaže nam vlasnik Vedran koji sebe nije htio staviti u prvi plan ove priče, napomenuvši kako Delliciju čine svi njezini zaposlenici. Dellicia nije, tvrdi on, samo vrhunska hrana (iako je njen veoma važan dio), nego i ugodan i čist ambijent, uslužno i ugodno osoblje, te apsolutna posvećenost kvaliteti.

– Mnogi misle da su delicije samo komplicirana jela. Ne mora biti tako. I obična pašta s pamidorima kod nas postaje delicija. Jednake standarde imamo, kako za jednostavna, tako i za složena jela, kaže nam vlasnik konobe, napomenuvši da gosti u Delliciji mogu pronaći sve specijalitete domaće kuhinje, riblja i mesna jela, tjestenine, umake…

Uz vrhunsku spizu koja dobiva same pohvale, konoba Dellicia može se podičiti i pomno biranom vinskom kartom koju čine najbolja vina Dalmacije i Istre. U ovoj konobi gost će dobiti samo ono najkvalitetnije pa se tako i u ponudi vina nalaze samo ona nagrađivana. Svaki gost na izbor ima deset do petnaest crnih, te isto toliko bijelih vina među kojima će svatko naći nešto za sebe, ovisno o ukusu i o odabranom jelu.

Zato, ako se ponekad želite počastiti onako kako zaslužujete, prava adresa za to je biogradska konoba Dellicia. Za sve detalje pronađite ih na Facebooku putem kojega ćete se sigurno uvjeriti u sve što smo vam o ovoj lijepoj priči prenijeli.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...