Cijene stanova u Zadru porasle za 0,9 posto; Prosječna cijena kvadrata 1871 €

Svibanjske cijene stanova, prema podacima oglasnika Crozilla.com bile su 0,3 posto više no mjesec ranije.

Na samom vrhu, po pitanju cijena stanova i dalje su ostali isti gradovi: Dubrovnik, Opatija i Split, a njihove cijene i tijekom svibnja bilježe porast vrijednosti.

U Zadru su cijene stanova porasle za 0,9 posto, pa je, prema podacima oglasnika Crozilla.com, prosječna tražena cijena „kvadrata“ u tom gradu iznosila 1871 euro. Šibenik bilježi mjesečni porast cijena od 0,6 posto, a za jedan se metar kvadratni u prosjeku tražilo 1523 eura.

Pad cijena od 0,3 posto zabilježen je u Puli – gdje je „kvadrat“ stana u prosjeku oglašavan po 1342 eura, te u Umagu gdje je prosječna cijena metra kvadratnog iznosila 1980 eura.

 

Svibanjske cijene stanova u Zagrebu bile su, prema podacima oglasnika Crozilla.com,  0,1 posto više no mjesec ranije, a prosječna tražena cijena metra kvadratnog iznosila je 1671 euro. Domaći i strani kupci traže stanove u Zagrebu

Zagreb, Zadar, Split, Pula i Osijek gradovi su u kojima se tijekom svibnja najčešće pretraživala ponuda stanova za prodaju oglašenih na Crozilla.com. Potencijalni strani kupci najveći su interes pokazali za stanovima u Zagrebu, Splitu, Makarskoj, Umagu, Zadru i Crikvenici, a uglavnom je bilo riječ o posjetiteljima iz BiH, Njemačke, Švicarske, Slovenije i Austrije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...