Falkensteiner ima najbolje obiteljske hotele u Hrvatskoj

Ljetovanja uz obalu jedna su od najljepših uspomena iz djetinjstva u sjećanjima mnogih. Bezbrižni dani provedeni u plićaku, gradnja kula od pijeska, traženja školjaka i sladoledno osvježenje savršeni su ljetni odmor u kojem će uživati svaki klinac. Kako bi u bezbrižnom predahu od užurbane svakodnevice uživali i roditelji i djeca niz Jadranske obale u posljednjih su se nekoliko godina otvorili brojni obiteljski hoteli. Spoj relaksirajuće atmosfere, sigurnog okruženja i zabavnih sadržaja savršena su kombinacija koja će roditeljima priuštiti potreban odmor, a djeci boravak na moru pretvoriti u nezaboravnu, zaigranu avanturu, piše Journal.hr

U njihovoj listi koju možete provjeriti ovdje, našlo se i par hotela sa zadarskog područja!

FALKENSTEINER HOTEL DIADORA

Punta Skala je jedinstveni resort u Hrvatskoj koji se nalazi na poluotoku okruženom kristalno plavim morem, svijet za sebe u kojem će osobito obitelji s djecom pronaći sve što je potrebno za savršeni obiteljski odmor: wellness, sport, avanturu, zabavu, prvoklasne restorane i barove. U modernom i raskošnom ambijentu Family Hotela Diadora pronaći ćete sve što vi i vaša djeca možete poželjeti: lijepo osmišljene obiteljske sobe i apartmane, veliki dječji svijet igre i zabave s profesionalnom brigom za djecu, fantastično područje s bazenima i bogat program aktivnosti.

FALKENSTEINER BORIK

Mediteranski štih, raznovrstan aktivni program, veliki vodeni svijet i fantastična kupališna uvala čine čarobnu formulu najomiljenijeg obiteljskog kluba Hrvatske. Uz animacijski i sportski program kao i ekskluzivni Thalasso & SPA centar u Falkensteiner Borik hotelu svaki član obitelji će pronaći sve za savršen odmor po svojoj mjeri. Uz 258 soba i suiteova, SPA centar i centar za vodene sportove, Falkensteiner Borik najmlađima će priuštiti nezaboravni odmor i svakodnevne zabavne aktivnosti u Fanky Land dječjem svijetu, dječjem bazenu, igralištu i disku sa stalnom profesionalnom brigom i nadzorom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...