Fantela i Vujević družit će se s djecom u Maslenici kako bi ih potaknuli na bavljenje sportom

U sklopu najave projekta Europski tjedan sporta koji će se održati u rujnu, jedriličar Šime Fantela i bivši veslač, član brončanog osmerca iz Sydneya Branimir Vujević posjetit će osnovnu školu Petra Zoranića, Jasenice u Maslenici, kako bi školarce iz rodnoga kraja potaknuli na bavljenje tjelesnom aktivnošću. Nakon upoznavanja s učenicima naši će se proslavljeni olimpijci uputiti na obližnju plažu kako bi djeci i iz prve ruke otkrili čari svojih sportova.

Druženje Šime Fantele i Branimira Vujevića s učenicima održat će se u utorak, 13. lipnja 2017. s početkom u 13 sati u OŠ Petra Zoranića, Jasenice, Maslenica.

Posjet Fantele i Vujevića jedna je u nizu aktivnosti kojima Središnji državni ured za šport najavljuje Europski tjedan sporta koji će se uz moto #BeActive održati od 23. do 30. rujna 2017. Cilj ove inicijative koja se provodi u svim zemljama Europske unije je promicati sport i tjelesnu aktivnost građana svih dobnih skupina i tjelesnih mogućnosti kako bi ih se potaknulo na aktivniji i zdraviji život tijekom cijele godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...