Holivudska glumica stigla u Hrvatsku promovirati našu zemlju i Stories hotele među kojima je i zadarski hotel Bastion

Poznata glumica iz serije CSI: Miami Eva LaRue danas je stigla u Hrvatsku. Eva je u ožujku postala ambasadorica novog hrvatskog branda Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK – Stories, Croatian Unique Hotels. U dvotjednom će posjetu Hrvatskoj boraviti u jedinstvenim Stories hotelima diljem naše obale, a o iskustvima će pisati na svom blogu kao poznata ambasadorica luksuza u svijetu.

– Moja kćer Kaya i ja uzbuđene smo što imamo priliku doživjeti predivne hrvatske gradove, ukuse, kulturu i obalu! Uživat ćemo u vrhunskim smještajima i gostoprimstvu prekrasnih i jedinstvenih Stories hotela kao i njihovim personaliziranim uslugama. Pratite naše avanture u Hrvatskoj na mom instagram profilu i na profilu branda Stories, istaknula je Eva.

Grupacija jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK osnovana je prošle godine s ciljem što snažnijeg pozicioniranja posebnih hrvatskih hotela na svjetskom tržištu luksuznog turizma. Okosnica njihovog branda Stories, Croatian Unique Hotels su jedinstveni doživljaji kojima želje modernih potrošača spajaju s ljepotom Hrvatske, bogatom prirodom, kulturom i poviješću. Gosti tako mogu uživati u doživljaju vrijednom prepričavanja. Sloganom You are the Writer pozvani su da, nakon što prožive autentično iskustvo, podijele to isto s drugima.

Trenutno Stories hotele čini 17 pomno biranih hotela koji su morali zadovoljiti stroge kriterije ulaska. To su hoteli Kazbek, The Pucić Palace i Villa Dubrovnik u Dubrovniku, hotel Adriana u Hvaru, hoteli Adriatic, Meneghetti, San Rocco i Valamar Isabella u Istri, palača Lešić Dimitri u Korčuli, hotel Alhambra u Malom Lošinju, hoteli Bevanda i Navis u Opatiji, hotel Vestibul Palace u Splitu, hoteli Life Palace i D-Resort u Šibeniku, dvorac Martinis Marchi na Šolti i hotel Bastion u Zadru.

Više možete saznati na sljedećoj poveznici  www.storiescroatia.com i instagram profilu @stories_hotels.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...