Ivan Santini: “U prilagodbi mi je najviše pomogao moj Zadranin Subašić!”

Nakon uspješno izvršene ekspedicije u Los Angelesu hrvatski reprezentativci lagano se okupljaju u Zagrebu iz kojeg će se zaputiti u Reykjavik u kojem će se 11. lipnja odigrati šesto kolo kvalifikacija za EP u Rusiji 2018, prenosi HNS.

Hrvatska predvodi prvenstvenu tablicu s tri boda prednosti ispred Islanda i pobjedom u ovoj utakmici došli bi na milimetar do Rusije. Hrvatska je favorit, a tako se postavljaju i naši napadači Nikola Kalinić i Ivan Santini koji je za reprezentaciju debitirao upravo u Los Angelesu protiv Meksika (2:1).

“Stvarno je odličan osjećaj, ozračje je super. Dečki su mi puno pomogli u prilagodbi, posebno moj Zadranin Subašić, i nadam se da ćemo tako i nastaviti te u dobrom raspoloženju otići na Island i uspješno se nositi s nadolazećim izazovom”, rekao je Santini za službenu stranicu kluba.

Santinija ne brine ni mogući umor nakon teške sezone naših reprezentativaca.

“Lipanj je specifičan mjesec, svi su igrači umorni i treba najviše raditi na svježini kako bismo svi mogli zadovoljni otići na zasluženi odmor. Usredotočen sam dati sve od sebe za reprezentaciju. Poslije toga ću odahnuti, i nakon toga ćemo vidjeti što donosi sutra”.

Sličnog razmišljanja je i Nikola Kalinić iza kojega je odlična sezona u Fiorentini.

“Ja sam spreman, a na izborniku je odluka o tome tko će igrati. Tko dobije priliku, dat će svoj maksimum. Svima nam je u glavi ova zadnja utakmica sezone s reprezentacijom, svi smo koncentrirani i znamo da je treba odraditi na najbolji način, dakle pobijediti.”

Jučer su u Zagreb sletjeli i novi-stari europski prvaci Luka Modrić i Mateo Kovačić, a HNS ih je dočekao s prigodnom tortom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...