Iz trgovačkog centra ukradena odjeća, na Pagu građevinski materijal, a u Zemuniku bicikl

U proteklih 20-ak dana, u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio odjeću vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U protekle dvije godine, u Pagu, nepoznati je počinitelj, s gradilišta trgovačkog društva otuđio građevinski materijal vrijedan više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Zemuniku Donjem, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 56-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...