Izbodena djevojčica nije iz Gračaca, maloljetne ubojice su navodno iz Zadra, policija još uvijek o svemu šuti

Jučer ujutro u gospićku bolnicu dovezeno je tijelo 14-godišnje djevojčice iz Lovinca koja je u vozilu Hitne pomoći preminula od ozljeda zadobivenih hladnim oružjem. Policija istražuje smrt u koju su navodno umiješane maloljetne osobe sa zadarskog područja koje su nakon tragičnog događaja privedene u PU Ličko senjsku.

Od glasnogovornice ove policijske uprave, Nataše Agatić, nismo dobili službenu potvrdu ni detalje o smrtnom stradavanju djevojčice.

Izvid je tajan. Više informacija ćemo imati po završetku kriminalističkog istraživanja. Jedino što vam mogu potvrditi je da je tijelo djevojčice dovezeno jučer ujutro u gospićku bolnicu, kaže glasnogovornica.

Iako su mediji prenijeli vijest da se radi o djevojčici iz Gračaca, načelnica Općine Gračac, Nataša Turbić, opovrgava isto. Naime, kaže kako 14-godišnjakinja nije iz Gračaca, ali i kako nitko ne zna što se točno dogodilo.

Mještani su u šoku, tragedija je velika, ali djevojčica nije iz Gračaca niti su ovdašnje službe poput policije ili hitne pomoći intervenirale. Ne znamo što se dogodilo budući da se radi o Općini Lovinac smještenoj u drugoj županiji. Znamo samo ono što smo pročitali u medijima, rekla nam je načelnica Turbić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...