Oborili smo još jedan vlastiti rekord: Antenu Zadar u svibnju čitalo više od 225 tisuća čitatelja!

Kako vam iz mjeseca u mjesec, kao odgovorna Medijska kuća poštujući posljednje standarde u tržišnom nastupu, serviramo informaciju o broju čitatelja za protekli mjesec – ovaj put to radimo s posebnim užitkom.

Naime, u proteklom mjesecu, dakle svibnju, portal Antene Zadar posjetilo je više od 225 tisuća jedinstvenih čitatelja! Točno, kada bi cjepidlačili, brojka iznosi 225.579 čitatelja.

Ovome je svakako doprinijelo naše praćenje Lokalnih izbora, kada je Antena Zadar kao jedina medijska kuća na našim prostorima svoje ekipe imala u stožerima HDZ-a, SDP-a, HSLS-a, Akcije mladih/Mosta, te Modesa, odakle smo iz minute u minutu čitateljima donosili novosti i izjave najvažnijih političkih aktera, a u prosjeku svakih pola sata imali smo i javljanja uživo te razgovore s predstavnicima političkih opcija.

Evo i malo statističkih podataka:

  • najviše se čitamo u skupini od 25 do 34 – čak 35,05 posto,
  • slijedi dobna skupina od 35 do 44 – ukupno 21,90 posto,
  • portal i dalje uvjerljivo najviše čitaju žene – njih 59,71 posto,
  • korisnica koji naš portal čitaju s mobilnih telefona – ima ukupno 74,60 posto,
  • preko stolnih i prijenosnih računala naš portal prati – ukupno 22,74 posto,
  • tijekom svibnja Antena Zadar posjećena je iz čak 147 zemalja svijeta.

Kao i svaku put kada se hvalimo našim uspjehom, iza toga stoji cijela vojska vas čitatelja, kojih na našoj Facebook stranici brojimo preko 51,5 tisuća, na našem Instagramu preko 7,1 tisuća a svakodnevno komuniciramo i putem Vibera, Twittera i Tumblra.

Još jednom, svima vama – veliko hvala!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...