Kandidatkinje za Miss Supranational zabavljaju se na Pagu

Pripremajući se za finale ovogodišnjeg izbora za Miss Supranational na otoku Pagu, brojne hrvatske ljepotice veselo se zabavljaju sa svojim omiljenim bendom Barabe, piše jutarnji.hr.

Vrckave morske radosti zamamnih ljepotica, kako u hotelskom bazenu, tako i na gradskoj plaži, privlačile su poglede mnogih turista jer tolikoj koncentraciji ljepote na jednome mjestu rijetko tko može odoljeti.

Dok smo se pripremale za odlazak na finale, zamolile smo organizatorice izbora Sanju Bjedov i Tamaru Roglić da nam dovedu upravo Barabe. Dečki su baš zgodni i osim što sjajno sviraju, uvijek oko sebe naprave totalnu ludnicu. S njima je zabava zagarantirana. Kad smo čule da dolaze, napravile smo im pravi ‘warm up’ party – rekla je manekenka Ana Batarelo, bivši Model godine Hrvatske, koja je na ovome izboru jedna od voditeljica.

Ovako laskav poziv nemoguće je odbiti. Nije nas trebalo dugo nagovarati. Ipak smo mi Barabe, ime našeg benda sve govori, a i dovoljno smo mladi da svaki slobodan trenutak iskoristimo za morske ludosti. Sunce, more, ljepotice i kokteli, ne treba nam ništa više – zaključio je pjevač benda Tomislav Španić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...