glazbodrom

KvartArt večeras donosi koncert zadarskog benda Scarlet Notes!

Arhiva/ZARAPIX

Prvi dan prvog zadarskog urbanog festivala KvartArt – Voštarnica donosi nastup jednog od najboljih zadarskih bendova Scarlet Notes!

Koncert će se održati na Glazbodromu – igralištu / parkiralištu u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić s početkom u 21 sat.

Alter rock bend kojeg čine Zrna Zuber (vokal / bas gitara), Leonardo Jakšić (gitara) i Josip Miočić (bubnjevi) radi još od 2010. godine. Zapažen je u finalu Zadarske gitarijade (2014.) gdje je njihov autorski rad prepoznala izdavačka kuća Aquarius Records. S tom su kućom potpisali ugovor i izbacili svoj prvi singl „Sanjarimo“. Godinu dana poslije, nastupili su u Velikoj Britaniji sa bendom Xander & The Keys u sklopu mini turneje u suradnji s HGF Demo festivalom i MBM Managmentom. Iste godine izdali su i svoj debitantski album „Naivno srce“, a prošle godine nastupili su i na pozornici INmusic festivala u Zagrebu.

Trenutno rade na projektu ‘3/3’ u kojem kroz razdoblje od tri godine namjeravaju izdati 3×3 tematski ugođajno srodne pjesme s pratećim videospotovima. Projekt su započeli 2016. godine te se trenutno nalaze u drugom ciklusu. Ovaj ciklus prikazuje prolazak vremena kroz godišnja doba te ga do kraja godine namjeravaju zaokružiti sa pjesmama “Pučina” na ljeto i “Kiša” na jesen.

Koncert benda Scarlet Notes jedan je od sveukupno tri u sklopu festivala KvartArt – Voštarnica koji će se realizirati u suradnji s Koncertnim uredom Zadar. Na festivalu koji promovira urbani način života očekuje nas, uz koncerte, i edukativne radionice, projekcije, igra i zabava. Festival će nas na zabavan, aktivan i interaktivan način upoznati s projektom koji ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova, te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost.

Ulaz na koncert je besplatan.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar