KvartArt večeras donosi koncert zadarskog benda Scarlet Notes!

Prvi dan prvog zadarskog urbanog festivala KvartArt – Voštarnica donosi nastup jednog od najboljih zadarskih bendova Scarlet Notes!

Koncert će se održati na Glazbodromu – igralištu / parkiralištu u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić s početkom u 21 sat.

Alter rock bend kojeg čine Zrna Zuber (vokal / bas gitara), Leonardo Jakšić (gitara) i Josip Miočić (bubnjevi) radi još od 2010. godine. Zapažen je u finalu Zadarske gitarijade (2014.) gdje je njihov autorski rad prepoznala izdavačka kuća Aquarius Records. S tom su kućom potpisali ugovor i izbacili svoj prvi singl „Sanjarimo“. Godinu dana poslije, nastupili su u Velikoj Britaniji sa bendom Xander & The Keys u sklopu mini turneje u suradnji s HGF Demo festivalom i MBM Managmentom. Iste godine izdali su i svoj debitantski album „Naivno srce“, a prošle godine nastupili su i na pozornici INmusic festivala u Zagrebu.

Trenutno rade na projektu ‘3/3’ u kojem kroz razdoblje od tri godine namjeravaju izdati 3×3 tematski ugođajno srodne pjesme s pratećim videospotovima. Projekt su započeli 2016. godine te se trenutno nalaze u drugom ciklusu. Ovaj ciklus prikazuje prolazak vremena kroz godišnja doba te ga do kraja godine namjeravaju zaokružiti sa pjesmama “Pučina” na ljeto i “Kiša” na jesen.

Koncert benda Scarlet Notes jedan je od sveukupno tri u sklopu festivala KvartArt – Voštarnica koji će se realizirati u suradnji s Koncertnim uredom Zadar. Na festivalu koji promovira urbani način života očekuje nas, uz koncerte, i edukativne radionice, projekcije, igra i zabava. Festival će nas na zabavan, aktivan i interaktivan način upoznati s projektom koji ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova, te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost.

Ulaz na koncert je besplatan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...