Lopovi ne biraju; Ukraden novac, mobiteli, četiri novčanika, dvije torbice, moped, parfemi, bicikl

U srijedu, u Petrčanima i Bibinjama, nepoznati su počinitelji iz apartmana koje koriste slovenski i poljski državljani mobitel, novac, tablet, dokumente i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u Mandrama, Biogradu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili četiri novčanika i dvije torbice s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U utorak, u trgovačkom centru na Benkovačkoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 20-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći s ponedjeljka na utorak, na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio moped u vlasništvu 35-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U utorak, u parfumeriji u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Prije nekoliko dana, u Bokokotorskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 35-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...