Lopovi operiraju po plažama i apartmanima; Ukradeni novčanici, novac, nakit, mobitel..

Jučer u Varaždinskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 35-godišnjakinje otuđio novčanik s dokumentima i nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na plaži Kolovare i Oko vrulje u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu 20-godišnjaka i 74-godišnjaka. Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U nedjelju, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj iz apartmana koji koristi njemačka državljanka otuđio novac i nakit ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U  trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 38-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...