Marko Pupić Bakrač najavio kandidaturu za direktora KK Zadra!

Marko Pupić Bakrač uvelike nas je iznenadio dopisom koji smo upravo zaprimili, a u kojemu najavljuje svoju kandidaturu za direktora košarkaškog kluba Zadar. O motivima koji su ga ponukali na kandidaturu više pročitajte u samome dopisu koji donosimo u nastavku.


Poštovani,
u ovom trenutku kada svi napuštaju brod koji tone i ne vidi se svijetlo na kraju tunela usprkos vrlo izvjesnoj mogućnosti da se sva krivica za nagomilane probleme i posljedice svali na mene kandidirati ću se za direktora KK Zadar. Košarka mi je u venama od djetinjstva , ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu a da ne pokušamo nešto poduzeti. Mnogi su me odgovarali od ovog kako oni kažu samoubilačkog čina. No jednom prilikom je bivši predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega ustvrdio da nikada u životu nije vidio tvrdoglavijeg čovjeka. Odlučio sam zanemariti sve savjete , nikoga ne poslušati pa ako i bude političko samoubojstvo neka bude baš ovako, na ovaj način.
Bezbolnih rješenja nema ali racionalnih ima. Ona su jednim dijelom sadržana u našem predizbornom programu Deklaracija zadarskog preporoda. Više o našem viđenju rješavanja problematike, razvoju zadarske košarke i sporta uopće iznijeti ću kada službeno otpočne kandidacijski proces.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...