Mlada Zadranka odbrusila kritičarima: “Zgadili ste mi se kao ljudi!”

Kao što je cijeli show Zvijezde izazivao oprečne komentare gledatelja, tako je i pobjeda 17-godišnje Zadranke Jessice Atlić McColgan izazvala salvu negativnih komentara.

Naime, dio gledatelja uvjeren je da je pobjedu trebala odnijeti Bernarda Bobovečki te prozivaju Jessicu da je otpočetka favoritkinja Tonija Cetinskoj pa čak i da joj je otac kupio pobjedu.

Na zlobne komentare koje su joj upućeni mlada Jessica reagirala je putem svog Facebook profila.

Svim ljudima koji imaju potrebu mene blatiti i pisati loše stvari o meni, hvala i vama. “Tata potplatio žiri i cijelu produkciju”, ma da, da naravno, kako da ne, jer ja kao cura od 17 godina, koja već 12 godina želim biti glazbenik, htjela bi da se moja karijera zasniva na ovakvom početku, snimila kvalitetnu pjesmu i napravila nešto od sebe. Sigurno se ne bih išla sramotiti ispred cijele države. A za vas natjecatelje, koji ste s nama prisustvovali u showu “Zvijezde”, da idete govoriti loše stvari o kandidatima drugima, zgadili ste mi se kao ljudi. Svatko ima svog kandidata, onda bodri tu osobu, govori joj da si joj potpora, ali da blatiš drugu je apsolutno nehumano. Ako ste već toliko ljuti na ishod showa, eno šaljite emailove direktno RTL-u i žiriju, jesam ja tu išta kriva?! (Ja sam vam inače secret love child od Cetinskog al pshhhh). Uopće ne zaslužujete da vam posvećujem ni pet minuta svoga vremena, svi vi koji sad pišete stvari zbog kojih ja najradije ne bih da sam ikada počela pjevati ni svirati, ali je prešlo svaku granicu. Postigla sam nešto prema čemu radim cijeli svoj život, da se ja sad osjećam kao najveći propalitet radi ljudi u ovoj državi, upitala se Jessica.

Napomenula je i kako joj je žao što je njena protukandidatkinja zaboravila tekst.

– Ali, eto, pogreške se događaju, ja joj sigurno nisam platila da zaboravi:). Još jednom hvala stanovnicima Hrvatske što ste mi uljepšali ovu večer. The world is full of evil. (op. a. svijet je pun zla) Idem naprijed, jer znam kako nisam za ništa dobila ovu priliku i neću dopustiti da odleprša od mene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...