Modrić napustio Zadar; Odmor će provesti izvan Hrvatske

Suđenje u Osijeku, ismijavanje na svim društvenim mrežama i internetskim portalima, optužnica DORH-a za lažno svjedočenje, prijetnja zatvorom… To je bio Lukin “odmor” u Hrvatskoj. Zato ne čudi što je pobjegao glavom bez obzira.

Luka Modrić odletio je u Barcelonu jer je zaboravio da igra za Real! To je samo jedna od bezbroj dosjetki koje su preplavile društvene mreže nakon Modrićeva svjedočenja u Osijeku.

Potom se oglasio DORH, koji sumnja u istinitost njegova svjedočenja, koje se razlikuje od prvotnog. Prevedeno, i Luka bi mogao u “rešt”. Bio je to odmor kao iz noćne more i kapetan hrvatske reprezentacije napustio je Zadar i otišao u toplije krajeve, piše 24.hr.

Vjerojatno bi Luka otišao i ranije, no bio je kum na vjenčanju prijatelju iz djetinjstva Marku Oštriću. Uostalom, zbog toga je i propustio svadbu Matea Kovačića, koji se u isto vrijeme ženio u Zagrebu. Mateu su došli Lovren, Ćorluka, Jedvaj…

Realu pripreme počinju 10. srpnja, a potom će, već petu godinu zaredom, putovati u Sjedinjene Američke Države, gdje će igrati protiv Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Barcelone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...