Narodni muzej Zadar i Rebel Kolektiv vas pozivaju na Chagall kreativne radionice

Narodni muzej Zadar i Rebel Kolektiv vas s veseljem pozivaju na kreativne radionice u sklopu izložbe „Marc Chagall: S onu stranu boje“.

Radionice se održavaju svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) u prostorima Kneževe palače u trajanju od 11.00 do 13.00h. Uz stručno vodstvo djelatnika muzeja na radionicama ćete savladati nekoliko vrlo atraktivnih i jednostavnih grafičkih i kreativnih tehnika visokog tiska:

– monotipija; precrtavanje i otiskivanje printova sa Chagallovim motivima na papir

– wooden photo; preslikavanje printova Chagallovih radova na drvenu podlogu

– izrada magneta od glinamola s motivima Chagallovih slika

– jednostavan linorez ; urezivanje Chagallovih motiva na podlogu i preslikavanje na papir

U dogovoru sudionika i voditelja radionice, odabrati će se jedna ili više tehnika. Ukoliko ste zainteresirani za točno određenu tehniku, ljubazno molimo Vašu najavu najkasnije jedan dan prije održavanja radionice (ime prezime, željena grafička tehnika) [email protected].

Radionice su namijenjene djeci i odraslima te za iste nije potrebno prethodno predznanje. Sve predmete izrađene na radionici posjetitelji mogu ponijeti sa sobom kao suvenir i uspomenu. Sav materijal potreban za radionice osigurava Narodni muzej Zadar.

Na Vama je samo pojaviti se, otvoriti i prepustiti slobodi stvaralaštva!

Termini radionica:

Kreativne radionice započinju 03.07. i traju sve do 15.09.2017. Mjesto održavanja je edukativna dvorana pri Kneževoj palači a termin svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, od 11:00 do 13:00 sati. Narodni muzej Zadar zadržava pravo izmjene termina, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Cijena radionica:

Cijena radionice je 50,00 kn po osobi. Ulaznice za radionice prodaju se na pultu Kneževe palače. Maksimalan broj sudionika radionice je 10 osoba.

Kontakt:

Za sve informacije vezane za radionice možete se obratiti na e-mail adresu: [email protected], na broj telefona 023/251-851 ili na pult Kneževe palače.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...