Natali Dizdar najavila Splash ljeto u Termama Tuhelj

Nove ambasadorice Splash ljeta u Termama Tuhelj su glazbenica Natali Dizdar i glumica Marija Borić.

Marija Borić godinama nakon proba i snimanja predah nalazi u Termama Tuhelj, a Natali Dizdar koja je u iščekivanju izlaska novog studijskog albuma ‘Iluzije’, trenutak slobodnog vremena pronašla je u uživanju u vodenim atrakcijama. Odlične fotografije snimio je Damir Hoyka.

U novo ljeto Terme Tuhelj idu s još jednim pojačanjem – novim toboganima. Ovisnici o adrenalinu neće propustiti spust sa 12.5 metara visokog i 120 metara dugog novog tobogana. Neodoljivo putovanje kroz kombinaciju tuba i otvorenih dijelova završava s kamikaza spustom kao posebnim iznenađenjem ove atrakcije na vanjskom kupalištu. Na unutarnjem dijelu očekuje vas pet metara visok i 55 metara dug novi tobogan. Spust kroz zatvorenu tubu zasigurno će razveseliti sve uzraste…

Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati na novom igralištu za odbojku na pijesku, kojeg mogu koristiti i profesionalni sportaši za vrijeme njihovih priprema.

Tradicionalna Tuheljska noć vrhunac je Splash ljeta! Već tridesetipet godina posljednje subote u srpnju, a ove godine to je 29. srpnja, Hrvatsko zagorje postaje nezaobilazna ljetna destinacija s atraktivnim glazbenim i zabavnim iznenađenjima.

Ovog puta za odlično raspoloženje pobrinut će se Jole sa svojim bendom, a uz popularnog kralja zabave tu je još mnoštvo zabave…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...