Ovakva su iskustva prostitutki na Jadranu: “Izlet na Kornate? Zarada od dvije tisuće eura!”

Odavno je poznato da se poslovni razgovori vezani za milijunske ugovore ne sklapaju u uredima, već na skupim večerama.

U Srbiji to izgleda ovako: luksuzna jahta, kokain, prostitutke…

Srpski Kurir prenosi, a Index u hrvatski medijski prostor donosi, razgovor s jednom od eskort dama koja je čest gost na takvim sastancima i odlučila je podijeliti svoja iskustva.

Tajnica direktora uprave jedne tvrtke rutinski dogovara vikend aranžman za svog šefa. Dogovara se lokacija gdje će djevojke biti pokupljene. Nema cjenkanja i rasprave, direktor je stalna mušterija, a djevojke se uvijek vrate zadovoljne napojnicom.

Djevojka s kojom su razgovarali se predstavila kao studentica ekonomije. Ima dvadeset i šest godina, a ovim se poslom bavi od svoje dvadesete.

Zadovoljna je životom i smatra da je imala sreće jer ima “dobre klijente”, a mnoge djevojke nisu prošle tako dobro. Zaglavile su s drogama ili nasilnim makroima, a ne rijetko završe upletene u kriminalni milje. U usporedbi s njima, njen je život kao na filmu.

Ovaj put je bila zadužena za izlet na Kornate kojim je, za razdoblje od petka popodne do nedjelje ujutro, zaradila dvije tisuće eura.

“Prosječna zarada za vikend angažman je do četiri tisuće eura, ali ako je tu više djevojaka, dvije tisuće je prilično dobra zarada”, kaže ona.

Vozač je nju i tri kolegice dovezao u Sukošan na ručak. Jele su neslani rižoto.

“Ljuta hrana je nezgodna poslije za seksualni odnos”, objašnjava.

Što se seksa tiče, cijene su standardne, piše Kurir. Seks s dvojicom košta četiristo do petsto eura, cijela noć u hotelu s jednim muškarcem je minimalno tisuću eura, a s dvojicom dvije. Dodatne usluge podižu cijenu za sto pedeset eura, a oralni, analni ili seks s pomagalima još više.
Imala je raznih ponuda od onih uobičajenijih koje su uključivale vezanje ili seksualne igračke, do nekih prilično bizarnih.

“Vlasnik jedne autokuće želio je da mijaučem i lajem. Na prvu sam se prepala, ali kasnije sam shvatila da samo voli basne”, kaže.

U posao je ušla slučajno. Tad je imala dvadeset godina i iz malog mjesta pokraj Šibenika došla je u Zagreb na fakultet. Jednom je prilikom u jednom kafiću na Jarunu upoznala muško društvo s kojim se nastavila družiti, a jedan od njih joj je postao stalna veza za posao.

“Ne maltretira me, uvijek nam sredi vrhunske klijente, najčešće poslovne ljude”, priča ona.

Klijenata, kaže, ima različitih.

“Ima zečeva koji me još danima mole da nikome ništa ne kažem. Najdarežljiviji su poduzetnici i direktori. Političari su najdosadniji i nikad nemaju love. Sportaši su najgori. Grubi su, bahati, neugodni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele.Drogiraju se više od ikoga, uvijek imaju kokain sa sobom. Gori od njih su samo balavci, pripadnici zlatne mladeži”, kaže ona i dodaje:

“Sportaši vole cure iz Srbije i Crne Gore. Srpkinje su razuzdane, s njima je uvijek dobra zabava. Naše cure su, istina, dosta uštogljene, pogotovo kad su u pitanju razvikane, javnosti poznate Hrvatice. One stalno gledaju snima li ih netko mobitelom i rezervirane sve do samog čina. Neke su se cure zeznule jer su se usporedo s ovim gradile karijeru modela, pjevačice, glumice, hostese, voditeljice… A ne ide to zajedno.”

Ipak, nisu joj sva iskustva bila pozitivna:

“Kad sam tek počela, na jednoj jahti na Hvaru sam povukla toliko kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u komadu. Bilo je više cura i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Kako do navečer više nisam znala za sebe, jer se pilo cijeli dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obula sandale i potpeticama skačući izbola tikovinu na podu. Sutradan, kad su svi došli ka sebi, vlasnik je toliko poludio da mi je opalio šamar, potekla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu, a onda pobacao sve naše cipele u more. Nije nam ništa platio, napravila sam mu štetu od nekoliko tisuća eura. Nakon toga sam se opametila i shvatila da moram odlučiti, ili ću se ovim poslom baviti kako treba, ili ću se uništiti”, kaže brineta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...