Plesna radionica za neplesače”DOP – dopusti, otpusti i pleši”

Plesna radionica za neplesače prvenstveno je namijenjena svima onima koji vole pokret i ples; onima koji tek žele probuditi svoj skriveni plesački potencijal, ali i onima koji već osvajaju plesne podije – svi su dobrodošli! Fokus je na otkrivanju što naša tijela mogu i slobodi kretanja pa ćemo dotaknuti neke metode kako osvijestiti tijelo i proplesati kroz vođeno zagrijavanje tijela, improvizaciju i kratku koreografiju.

‘Dopusti, otpusti i pleši’ kratki je plesni seminar koji će zaigrati čitavo tijelo i polaznicima dati priliku da uživaju u neuhvatljivom trenutku pokreta i da se zaljube u ples!

Kroz svijet plesa vodi vas profesionalna plesačica,koreografkinja, plesni pedagog i yoga instruktorica Josipa Štulić. Ukoliko ste za ples, navratite na KvartArt festival (prostor nekadašnje kasarne Stjepan Radić iza Gradske knjižnice Zadar) u petak, 16.06. od 20.00 do 21.00 sati.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...