Pomozite povećati vlastitu i sigurnost vaših gostiju rješavanjem kratkog anonimnog upitnika

Vijeće za prevenciju kriminaliteta na području Zadarske županije i Upravni odjel za more i turizam Zadarske županije poslali su nam kratki upitnik namijenjen svim punoljetnim stanovnicima naše županije kako bi pitanje kriminaliteta i sigurnosti na našem području bilo čim efikasnije riješeno. Nedavno objavljeni rezultati neovisnog istraživanja pokazali su kako je Zadar jedan od najnesigurnijih gradova u Republici Hrvatskoj, a kao centar županije ta se nesigurnost projicira i na ostala mjesta u njoj. Poništavanju ovakve crne statistike možemo pridonijeti samo mi kao građani pa svakako izdvojite par minuta na upitnik koji donosimo u nastavku. Specifično, on se odnosi na sigurnost u turizmu, no karakter pitanja je takav da cilja provjeriti i općenitu sigurnost svih nas.

Molimo Vas da odvojite nekoliko minuta Vašeg vremena za popunjavanje ovog upitnika koji se provodi u okviru preventivnog projekta „Sigurnost u turizmu Zadarske županije“ te poduzimanja aktivnosti vezanih uz odgovorno i samozaštitno ponašanje iznajmljivača u privatnom smještaju, lokalnog stanovništva i turista na području Zadarske županije.

Upitnik je namijenjen osobama starijim od 18 godina. Sudjelovanje je anonimno, a Vaši podaci se neće povezivati s Vama osobno nego će biti prikazani isključivo kao statistički pokazatelji.

Upitniku možete pristupiti putem linka: http://www.surveygizmo.com/s3/3577632/Sigurnost-u-turizmu-Zadarske-upanije

Molimo Vas da svojim sudjelovanjem pomognete u provedbi navedenog projekta i osiguravanju sigurnog okruženja u Zadarskoj županiji.

Također Vas molimo da upitnik proslijedite što većem broju građana  kako bismo u svrhu ovog istraživanja dobili što veći statistički uzorak. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...