Provaljeno u dvije crkve, trgovinu, tri kuće, stanove, kamp prikolicu, apartman…

Tijekom proteklog vikenda, u Zatonu i na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u crkve te otuđili nakit i nekoliko tisuća kuna.

U Viru je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i slatkiše vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Na Benkovačkoj cesti u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u rashladnu vitrinu pored kioska u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio alkoholno piće i sokove ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Ulicama Franje Petrića i Bregdetti u Zadru te u Biogradu nepoznati su počinitelji provalili u kuće u vlasništvu tri osobe te otuđili novac i zlatninu ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Ulicama Fausta Vrančića i Biskupa Jurja Dobrile u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u stanove u vlasništvu 44-godišnjaka i 54-godišnjakinje te otuđili novac i zlatninu ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju, u Maslenici, nepoznati je počinitelj otuđio Golf u vlasništvu 27-godišnjaka, a potom provalio u poštu.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na odmorištu autoceste A-1, nepoznati je počinitelj provalio u kamp prikolicu u vlasništvu češke državljanke te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U Bibinjama je nepoznati  počinitelj provalio u apartman koji koristi njemačka državljanka te otuđio sef s dokumentima.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...