Provaljeno u šest kampera i crkvu na Stanovima; Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna

Tijekom proteklog vikenda, na odmorištima na autocesti A-1, nepoznati su počinitelji provalili u šest kampera u vlasništvu državljana Njemačke, Austrije, Slovenije, Poljske i Mađarske te otuđili dokumente, mobitele, kameru i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U noći s četvrtka na petak, u Ninu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu 49-godišnjaka te otuđio cigarete vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Ulici Kraljice mira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u crkvu te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U nedjelju, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u apartman koji koristi 47-godišnjak te otuđio novčanike s novcem i dokumentima te nakit ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...