Rasprodane ulaznice za hit komediju “Nije bila peta, bila je deveta”

Rasprodane su ulaznice za hit komediju Alda Nicolaja, „Nije bila peta, bila je deveta“ Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija s kojom započinje 23. Zadarsko kazališno ljeto u petak, 30. lipnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21 sat.

Sljedeću predstavu, uspješnicu HNK Zadar, “Ostavljam te” u režiji Matjaža Latina pogledajte  u ponedjeljak, 3. srpnja u HNK Zadar s početkom u 21:30h. Igraju:  Alen Liverić, Jasna Ančić, Žana Bumber,Mimi Zadarski /glazbenici  Ivan Ivić –klavijature i Jadran Dučić – Čićo –bubnjevi.

Premijerno izvedena u HNK Zadar u prosincu 2016., predstava je odmah osvojila zadarsku publiku, a potom i publiku ostalih hrvatskih kazališta u kojima je gostovala.

„Ostavljam te“ je predstava koja je nastajala u opuštenoj i kreativnoj atmosferi u kojoj se težilo da prikazivanje bračnoga para bude što prirodnije i organskije, a ironijsko podcrtavanje dodatno joj daje osobitu draž. U jednom trenutku predstava se pretvara u reality show u kojem protagonistima postaju bračni par, voditeljica, bračni savjetnik i izvrsni glazbenici koji predstavi daju poseban glazbeno-zabavni potpis.

Rečenicom iz naslova ”Ostavljam te!” predstava ne završava, tu je zapravo njen početak. Te se riječi nastavljaju provlačiti u jednoj igri i svojevrsnoj inventuri odnosa jednog bračnog para.

Predstava će gledatelje istovremeno dirnuti i nasmijati do suza!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...