Saturnus club zaton

Saturnus priprema najveći pjena party koji je šira zadarska okolica ikad vidjela, a Antena vam poklanja 10 ulaznica!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

U Saturnus Clubu Zaton održat će se FOAM FEST – do sada neviđeni, najveći i najbolji ljetni pjena party u široj zadarskoj okolici! Ovu spektakularnu ljetnu manifestaciju mnogi već vide kao vrhunac svoje ljetne zabave pa su brojni domaći i strani partijaneri već zabilježili datum 5. srpnja i klub Saturnus u Zaton Holiday Resortu na svojim kalendarima.

Ono što ovaj jedinstveni tulum čini privlačnim nisu samo topovi koji izbacuju pjenu (koji će samo zbog ovog partyja biti dovezeni ravno sa Zrća), već i glazbena play-lista najboljih i najpopularnijih RnB, EDM i tehno hitova izvođena od strane spretnih ruku domaćeg MC-ja i međunarodnih DJ gostiju.

Osim toga, obećana nam je ‘eksplozija konfeta’ po uzoru na najbolje klubove i festivale u Las Vegasu, Ibizi i Amsterdamu, CO2 show na najvišoj razini, najsuvremeniji dimni efekti, vizualni i audio spektakl, tisuću balona te službeni i stručni fotografi koji će zabilježiti sve najbolje trenutke zabave! Naravno, neke stvari ostat će slatkom tajnom sve dok ih 5. srpnja sami ne iskusite na FOAM FESTu u zatonskom Saturnusu. Potvrditi svoj dolazak možete na službenom Facebook eventu.

Standardna cijena ulaznice, koju možete kupiti na ulaznim vratima kluba, iznosi 30 kuna, ali zbog dobre suradnje organizatora i Antene Zadar, u mogućnosti smo vam podijeliti 10 ulaznica (5×2) za ovaj jedinstveni tulum.

Sve što trebate napraviti je poslati SMS poruku s ključnom riječi AZD PJENA i svojim imenom i prezimenom na broj 666999 te ulazite u izbor za osvajanje ulaznica.

 

Nagradno darivanje traje do petka, 30. lipnja do 23:59 sati.

Napomena: cijena poslane SMS poruke iznosi 3,72 kn/SMS. Darovi nisu zamjenjivi za novac, niti bilo koji drugi proizvod.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar