Sezona krađe; Ukradeni bicikli, moped, novčanici, novac iz kampera i trgovine

Tijekom proteklog vikenda, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj, iz dvorišta, otuđio moped u vlasništvu 61-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Biogradu i Sukošanu, nepoznati su počinitelji otuđili bicikle u vlasništvu državljana Švicarske i Velike Britanije vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Murvici Donjoj, nepoznati je počinitelj, iz podruma kuće u vlasništvu 74-godišnjaka, otuđio električni alat vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na Krešimirovoj obali, u Brodarskoj i Veslačkoj ulici u Zadru te na plaži u Pagu nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s dokumentima i novcem u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U subotu, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz kamp kućice otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu njemačke državljanke. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u trgovini na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu trgovačkog društva. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...