Stanković: “Osuđujete Modrića, a gotovo svi biste na njegovom mjestu napravili isto”

Na kraju svoje današnje emisije Aleksandar Stanković održao je jedan dosta neobičan monolog. Nakon što je iz studija ispratio gosta Nedjelom u 2, sportskog komentatora Joška Jeličića, voditelj je ostao sjediti u svojoj fotelji te, prilično dramatično, počeo pričati o svjedočenju Luke Modrića i javnosti koja ga napada. Kako ne bismo išta propustili, Telegram.hr je zapisao cijeli govor:

“Za kraj, nešto što inače ne radim. Međutim, preintrigantna stvar mi je bila da danas na kraju emisije ne kažem ništa. Postavite si pitanje zašto se zgražamo. Hajmo na jedno jednostavno pitanje: tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja vam je pomogla zaraditi desetke milijune eura? Ponavljam još jednom pitanje: biste li svjedočili protiv osobe koja vam je pomogla postati milijunaš? Devedeset posto osoba nikada ne bi svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića.

Ovo što govorim ne znači da je taj Modrićev potez plemenit, niti je moralan. To samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Pa, tko vam je kriv što u to vjerujete. Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori. Oni su, kao i svi mi, najbolji ambasadori sami sebe. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da netko na travnjaku gine za vas, e pa moguće da je to vaš problem.

Priznajte sebi da vjerujete u zubić vile i sada ste razočarani što vam zubić Modrić nije ispod jastuka ostavio čokoladu. Velika većina nas na ovom svijetu prvenstveno misli na sebe i rijetki su ti koji su u razmišljanju u višim ciljevima i idealima. Nije tu Luka Modrić nikakav izuzetak”, pričao je Stanković, nakon čega je krenuo u dramatičnu završnicu. Kako se kamera udaljavala gospodin Stanković je pričao:

“Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upali su u pub i počela mačetom probadati goste. I znate što se tada događa? Kao uTarantinovom filmu, iz kuta kafića ustaje 47-godišnji navijača lokalnog kluba Millwall, treća liga, i sam kreće na ovu trojicu, uz psovke i urlik. (Stanković se sad već ustaje iz fotelje i širi ruke)

“I’m a Millwall. Come on bloody bastards. Come on”. Eto, to je klub. To su cojonesi do poda, a ne oni u Osijeku. To je nažalost vrsta koja razumije, a sve ostalo je Zubić vila”, završio je voditelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...