Stipe Miočić: “U boksačkom meču s Joshuom osjećao bih se super pouzdano”

Ususret svojoj posljednjoj borbi na UFC-u 211, prvak teške kategorije Stipe Miočić iznio je novinarima svoje mišljenje o potencijalnom meču sa svjetskim boksačkim prvakom Anthonyem Joshuom, piše FightSite.
“Mišljenja sam da bi to bila odlična borba. On je nevjerojatan borac. To bi bilo vrhunski, nešto drugačije. Želim svima pokazati svoje kvalitete. Uz svo dužno poštovanje njemu, mislim da bi ovo bila odlična borba. Conor će se boriti, bila bi to super prilika za cross promociju”, kazao je Miočić gostujući u ‘Fight Society’ podcastu.

Borilački fanovi kritiziraju McGregora zbog nedostatka boksačkog iskustva. U Stipinom slučaju to i nije baš tako. Nikada nije boksao profesionalno, ali odrastao je kao dio ‘Golden Gloves’ programa i smatra kako ima dovoljno iskustva među konopcima kako bi mogao parirati Joshui.

“Bio sam dio ‘Golden Glovesa’, volim se boriti i mislim da bi to bila odlična borba. Mislim da ljudi to žele vidjeti. Osjećam se super pouzdano. Želim izaći u ring i dati sve od sebe. Imam najbolje trenere na svijetu i definitivno sam spreman za ovu borbu”, zaključio je Miočić.

Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako nema namjeru puštati svoje borce da nastupaju na boksačkim priredbama osim McGregora. Doduše, White je prije godinu dana tvrdio kako nema šanse da se dogodi meč između McGregora i Mayweathera pa je ta borba pred realizacijom. Ako Miočić nastavi pobjeđivati i Joshua ostane u usponu u kakvom je sada, ne bi bilo čudno da se počne glasnije pričati o ovom meču.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...