Što je Pub Crawl i kako sudjelovati u Zadru? Doznajte sve odgovore!

Pub Crawl je u svijetu poznat način zabave već godinama dok se kod nas ideja tek širi. Smišljen je koncept koji se sastoji od promjene većeg broja kafića u jednoj noći uz konzumiranje povećih količina alkohola uz mnoštvo zabavnih igara i tematskih večeri. Doslovni prijevod znači puzanje po pubovima, te vas stoga pozivamo da nam se pridružite u testiranju tog imena!

Pub Crawl Zadar vam nudi da kroz zabavne sadržaje pobliže upoznate zadarski noćni život. Ruta Pub Crawla vodi vas od Narodnog trga, gdje je mjesto okupljanja, preko caffe bara „Teatro“ gdje vas čeka sat vremena neograničenog pića. Sljedeća postaja Pub Crawla je jedan od zasigurno najpoznatijih zadarskih kafića  „Dišpet wine bar“ gdje, kao i u ostalim barovima, sve crawlere očekuje piće dobrodošlice. “Zlatni kutić“, odnosno ljetna terasa kultnog „Kutića“ sljedeća je destinacija. Imajući na umu količine ispijenog alkohola potrudili smo se, ukoliko „Pub Crawl“ doista postane „crawl“, da nam posljednja dva bara budu dovoljno blizu da se može i na koljenima doći do ciljam Naravno, radi se tu o dva poznata ljetna okupljališta, caffe baru „Arkada“  i „Factory“. Naposljetku, kako bi večer okrunili pravim plesnim izlaskom pod zvijezdama vodimo vas u „Svarog bar“, poznat kao jedan od najboljih zadarskih noćnih klubova koji ima vrhunsku ljetnu terasu na trgu Pet bunara.

Osim bogatog programa, za sve sudionike pripremili smo brojne zabavne sadržaje kako bi vam zadarska noć ostala u što boljem sjećanju. Pub Crawl Zadar je program smišljen za sve avanturiste koji za cijenu od 20 € žele iskusiti nešto drugačije. U cijenu ulaznice uključen je i koktel od 1l u cocktail baru „Mango“, dok će se za sigurnu vožnju kući pobrinuti Uber, koji svakom sudioniku Pub Crawla Zadar daje besplatnu jednu vožnju.

Sve što želite više doznati pronaći ćete ovdje.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...