Sutra ne propustite najduži stol u Biogradu na Moru!

Dobrodošli na Festival izvorne hrane, pića, delicija, suvenira i folklora –  ne propustite priliku doživljaja boje, okusa, mirisa i melodije hrvatske tradicije na najdužem stolu u Biogradu na Moru.

Početak Festivala je sutra, 2. lipnja kada će u 19:30 svečanim defileom započeti tri dana dobre zabave s bogatim programom i gastro delicijama cijele Hrvatske, originalnim suvenirima, specifičnim za svaki kutak Lijepe Naše. Šetnjom do glavnog mula, u petak prvog dana, na kraju rive možete degustirati internacionalne specijalitete koje će pripremati naši prijateljski gradovi iz Italije, Slovenije i Mađarske. Također vas očekuje vrhunska zabava uz nastup Maje Šuput na glavnoj pozornici i Gustafa u ribarskoj luci.

U subotu odličnu zabavu sprema bend Učiteljice, a blagdan „Duhovi“, koji su ujedno i biogradska fešta, proslavit će se u nedjelju uz Marjana Bana i Diktatore. Između dvije pozornice na svakom djelu rive očekuju Vas promenadni nastupi dalmatinskih klapa. Uz vrhunsku spizu i odličnu zabavu vjerujemo da ćete naći komadić mjesta i za svoj gušt. Čekamo Vas sutra na rivi u našem kraljevskom gradu, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...