Svetko Ćustić: “Otišao je spavati. Otac ga je pronašao mrtvog. Vjerojatno ga je izdalo srce”

Antonio Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao golman u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar. Branio je Jurjević za niz klubova u drugoj i trećoj HNL te u Zadarskoj Županijskoj nogometnoj ligi. Još je branio za Raštane, Primorac, Zelinu, piše Večernji.hr.

U šoku sam. Antonio je u petak branio na malonogometnom turniru Sv. Ante u OŠ Smiljevac, a kada je navečer stigao kući, požalio se da mu je loše, te je otišao spavati. Nažalost, otac ga je ujutro pronašao mrtvog. Vjerojatno ga je izdalo srce, ispričao je šokirani predsjednik NK Zadra Svetko Ćustić, kluba u kojem igraju dva Antoniova brata, Karlo i Josip. Karlo je također vratar, i branio je posljednjih 10-ak utakmica za Zadar ove sezone u 3. ligi, dok je drugi brat Josip standardni bek.

Jurjevići su tako dobra obitelj, predivni su to momci. Ne mogu vjerovati da Antonija više nema. To je život, tako valjda mora biti, kaže Ćustić, koji je nažalost također svog sina izgubio zbog nogometa. Naime, Hrvojev je život prekinut 2008. godine nakon što je za vrijeme utakmice Zadra i Cibalije udario glavom u zid uz travnjak.

Foto: NK Zadar official

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...