Svi na plivanje – svi na Kolovare; PK Zadar upisuje nove članove za Ljetnu školu plivanja i obuku neplivača

 

Plivački klub „Zadar“ poziva sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja! Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 26.06 u terminu 10:30 sati.
Ljetna škola plivanja PK Zadar na bazenu Kolovare počinje 26.06.2017. i traje do 31.08.2017.

U tijeku su upisi za obuku neplivača.

Prvi tečaj obuke neplivača na bazenu Kolovare počinje u drugoj polovici lipnja, treninzi će se odvijati svakim radnim danom u prijepodnevnom terminu.
Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente, te da su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
PRIJAVE I INFORMACIJE:
Tajništvo kluba je od ponedjeljka 26.06. na bazenu Kolovare u novo uređenom uredu kluba (kod malog bazena).
mob: 099/803 8521, Anja Jelenić, tajnica
098/137 4604, Josipa Nekić, prof.
e-mail: info@pkzadar.hr,
anja.pkzadar@gmail.com


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...