Svjedok o stravičnoj nesreći: “Slovenac se počeo tresti, legao je na cestu i zanijemio”

Dok je policija protiv 26-godišnjeg vozača iz Slovenije podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja tragične nersreće u petak u Ličkom Cerju u kojoj su poginuli baka i unuk, a još jedno dijete, 9-godišnja djevojčica i 67-godišnji vozač Renaulta teško su ozlijeđeni, očevici iznose nove detalje tragedije, prenosi Net.hr. 

‘Taj Slovenac je izašao iz kombija i počeo se tresti. Od šoka je potpuno zanijemio i cijelo vrijeme nije ništa govorio. Ležao je na cesti potpuno izbezumljen. Polio sam ga vodom i pokušao dozvati k svijesti’, prepričao je vozač kamiona koji je nakon toga pokušao pomoći i stradaloj obitelji. Opisao je kako žena nije davala nikakve znakove života, kao ni unuk koji je bio vezan u sjedalici iza nje. Pomogao je i vozaču, djedu mališana, da izađe. I on je  također bio u šoku. U automobilu je bila i njegova unuka koja je davala znakove života. Kad je stigla Hitna pomoć, prvo su pregledali i uzeli nju. Čim su je stavili u vozilo, odjurili su prema Zagrebu i Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

‘Druga Hitna pomoć je stigla malo poslije prve. Željeli su pregledati vozača Renaulta, no on se opirao. Jedva su ga svladali i zavezali na nosila, i tu im je morao pomoći policajac. Mislim da on nije ni znao da su žena i unuk poginuli’, rekao je utučeni svjedok za 24sata.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...