Tereza Mikulić i Mihaela Vrbanić, najbolje benkovačke učenice nagrađene tablet računalima

U ponedjeljak, 26. lipnja 2017. godine Grad Benkovac organizirao je primanje i nagradio dvije učenice Osnovne škole Benkovac koje su završili osnovnoškolsko obrazovanje s prosjekom ocjena 5,00. Tablet računalima nagrađene su Tereza Mikulić učenica 8e razreda i Mihaela Vrbanić učenica 8d razreda Osnovne škole Benkovac.

U ime Grada Benkovca nagrađenim učenicama čestitao je gradonačelnik Tomislav Bulić na izvanrednom školskom uspjehu, kao i njihovim razrednicama, a posebno se zahvalio nazočnim roditeljima nagrađenih učenica. Gradonačelnik Bulić istaknuo je kako Grad Benkovac na kraju svake školske godine, već tradicionalno daruje najuspješnije učenike osnovne škole, što predstavlja mali znak pažnje i možda poticaj drugim učenicima.

– Vjerujemo kako će naše škole i dalje stvarati odlične učenike, koji će svojim daljnjim školovanjem stjecati nova znanja i vještine, te na taj način oplemenjivati našu sredinu i doprinositi time njezinom sveukupnom razvoju – kazao je gradonačelnik Tomislav Bulić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...