Trener Rijeke ga ne želi, Zadranin Tomasov ide na novu posudbu

Navijači su u njemu vidjeli najveće pojačanje za sljedeću sezonu, ali očito je kako Matjaž Kek ne računa na Marina Tomasova, donosi Index.

Tomasov je kao najbolji igrač kluba na početku prošle sezone napustio Rijeku i otišao na jednogodišnju posudbu u Saudijsku Arabiju. Tamo ga je odveo Zoran Mamić u Al Nassr, ali Tomasov se u Saudijskoj Arabiji nije snašao. Nakon pola godine Mamić je napustio klub, a Tomasov se poželio vratiti kući.

Ipak, Saudijci su mogli aktivirati opciju otkupa ugovora. Srećom po Tomasova, Al Nassr je odlučio kako neće dati dva milijuna eura za 29-godišnjeg ofenzivca koji je za Hrvatsku dosad odigrao jednu utakmicu.

Nakon toga je postalo jasno da će se Tomasov vratiti na Rujevicu, navijači su u njemu nakon odlaska Franka Andrijaševića u Belgiju vidjeli igrača koji će predvoditi Rijeku u lovu na grupnu fazu Lige prvaka.

Međutim, informacije s Rujevice govore da je Kek odlučio kako mu Tomasov ne treba sljedeće sezone. Možda je razlog što je ostatak momčadi već počeo s pripremama, a Tomasov mora čekati do posljednjeg dana lipnja, kada mu ističe posudba.

Riječani, koji su za njegovu jednogodišnju posudbu dobili 800 tisuća eura od Saudijaca, sada pokušavaju dogovoriti novu posudbu. Tomasov i Rijeka imaju ugovor do kraja sljedeće sezone pa ovo vjerojatno i znači njegov oproštaj od Rujevice, iako je nakon odlaska u Al Nassr izjavio da će se jednog dana sigurno vratiti.

Podsjetimo, Tomasova su prije dvije godine kapetani hrvatskih klubova izabrali za najboljeg u HNL-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...