U sjeni stravične nesreće na cesti prema Pagu, jučer kraj Stankovaca nesreća sa šestero ozlijeđenih; Ponovno kriv Slovenac!

U sjeni stravične prometne nesreće koja se jučer oko 7:30 sati dogodila na cesti od Zadra prema Pagu u kojoj je život tragično izgubio Zadranin, jučer se kod industrijske zone Stankovci dogodila još jedna prometna nesreća. Veoma zanimljivo, i u ovoj je, kao i u drugim stravičnim prometnim nesrećama zadnjih dana, kriv slovenski državljanin.

Nesreća se dogodila jučer u 8:08 sati na križanju državnih cesta DC 27 i DC 59 kod industrijske zone Stankovci. Centar 112 javlja o samo 3 ozlijeđene osobe koje su zbrinute u OB Šibenik, no od OKC-a PU zadarske dobili smo potpuniju sliku događaja.

Nesreću je skrivio 32-godišnji Slovenac upravljajući osobnim vozilom slovenskih registarskih oznaka cestom DC 59, od smjera sjevera prema jugu, silazeći s autoceste. Dolaskom na raskrižje s DC 27 kod industrijske zone Stankovci, Slovenac se ne zaustavlja na znak STOP i oduzima prednost 32-godišnjem Hrvatu koji je upravljao automobilom varaždinskih registarskih oznaka. Dolazi do strašnog sudara u kojemu je ozlijeđeno čak šest osoba, od čega troje djece.

Stradali su, srećom lakše, vozač vozila varaždinskih registarskih oznaka, njegova 33-godišnja supruga te dvoje djece (15 i 13 godina). U automobilu kojim je upravljao slovenski državljanin stradala je 42-godišnja žena i 15-godišnje dijete.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...