Uber od danas nudi dvije nove usluge; Namijenjene grupama te onima koji žele komfornu vožnju u prostranijim vozilima

U svim dalmatinskim gradovima u kojima je Uber dostupan – Zadru, Splitu, Dubrovniku, Šibeniku i Novalji, od danas se pokreće uberSELECT te sasvim nova usluga UberVAN kojom će se omogućiti kretanje većim skupinama ljudi.

Uberov cilj je diljem dalmatinske obale osigurati sigurnu, pouzdanu i cjenovno povoljnu opciju kretanja uz osnovnu uslugu uberX.

Za sve one koji žele dodatnu udobnost i kvalitetu u prostranijim vozilima s najbolje ocjenjenim partnerima – vozačima, tu je uberSELECT.

Usluga UberVAN namijenjena je većim grupama ljudi do osam korisnika koji putuju zajedno i kojima su potrebne dodatne opcije kretanja kroz grad.

Sa zadovoljstvom predstavljamo i novu uslugu UberVAN koju uvodimo ovog ljeta. Tu uslugu su tražili naši korisnici, a najčešće se radi o grupama prijatelja ili obiteljima koje traže rješenje za zajedničko putovanje jednim vozilom. Obzirom da nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvom mjestu, odlučili smo lansirati uslugu UberVAN kao odgovor na njihove zahtjeve. Sigurni smo da će će ova usluga pojednostaviti putovanje mnogim turistima koji će ovo ljeto provesti na hrvatskoj obali, istaknuo je Davor Tremac.

U sklopu proširenja usluge, cijene Uberovih vožnja također se prilagođavaju ljetnoj potražnji. Do sada su usluge uberX i uberSELECT koristili turisti iz više od 120 zemalja, a lansiranjem nove usluge UberVAN te pružanjem svojih usluga, Uber će dodatno obogatiti turističku ponudu te tako doprinijeti razvoju turizma u Hrvatskoj.

Kako naručiti svoj Uber?

Aktivirajte Uberovu aplikaciju
Odaberite opciju SELECT, uberX ili VAN
Zatražite vozilo
Vaš će vozač stići nakon nekoliko minuta

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...