Viber pokreće ekskluzivno iskustvo dijeljenja sadržaja s proširenjima za razgovore!

Popularna platforma za razmjenu poruka, Viber, predstavlja jednu od svojih najznačajnijih nadogradnji ove godine. Viberova proširenja za razgovore sada omogućuju korisnicima pristup nizu vrhunskih sadržaja putem usluga kao što su YouTube, Spotify, VICE Media, Booking.com i GIPHY iz prozora za razgovor, tako da se korisnici ne moraju prebacivati između aplikacija

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka, upravo je najavio izlazak potpuno obnovljenih proširenja za razgovore, svoje značajke za dijeljenje sadržaja i potrošnju unutar aplikacije, koja je izvorno pokrenuta u prosincu 2016. Ova značajka za više od 800 milijuna Viberovih korisnika diljem svijeta osigurava pristup sadržajima i uslugama treće strane izravno iz prozora za razgovor, stvarajući besprijekorno iskustvo koje im omogućuje primanje i dijeljenje sadržaja koji su im važni, bez da moraju napustiti razgovor.

Počevši od danas, izravno iz svog privatnog zaslona za razgovor, korisnici mogu naći i dijeliti svoje omiljene videozapise s YouTubea, pjesme sa Spotifya, hotele s Booking.com i uskoro privlačan originalan sadržaj s VICE Media. Osim ovih pružatelja usluga, korisnici mogu pronaći druge vrijedne sadržaje, kako bi obogatili svoje razgovore, s Giphyja, Guggyja i Getty Images.

Jedna od glavnih karakteristika značajke jest dodatak YouTube proširenja za razgovore. Videa s YouTubea među najpopularnijim su oblicima dijeljenja poveznica u razgovorima na Viberu, a sada je najveća video platforma na svijetu dostupna izravno unutar zaslona za razgovor. Korisnici mogu tražiti, dijeliti, pa čak i puštati videa s YouTubea bez napuštanja razgovora.

Osim besprijekornog video iskustva, Viber donosi otkriće i mogućnost dijeljenja glazbe u cjelokupno putovanje korisnika unutar aplikacije za razmjenu poruka. Spotifyevo novo proširenje na Viberu omogućuje korisnicima pristup svoj njihovoj omiljenoj glazbi i njezino dijeljenje u razgovoru putem samo jednog dodira.

Za najnovije sadržaje koji obuhvaćaju vijesti, kulturu, hranu, modu, glazbu, sport, tehnologiju i više, Viberovi korisnici ne moraju tražiti dalje od VICE proširenja za razgovore. Vodeća svjetska medijska tvrtka za mlade imat će proširenje za razgovore koje će korisnicima donositi originalan sadržaj na dodir prsta. VICE je nenadmašan u stvaranju privlačnog, autentičnog sadržaja za sve platforme.

„Viberova platforma za proširenja za razgovore uzbudljivo je okruženje za VICE-ove priče“, rekao je Sterling Proffer, viši potpredsjednik, voditelj poslovne strategije i razvoja u VICE-u. „Dok nastavljamo agresivno povećavati svoju višeplatformsku distribuciju, još uvijek je sadržaj taj koji je najvažniji. Priče koje donosimo izvrsna su dopuna bilo kojem razgovoru pa je olakšavanje tog napora za Viberovih 800 milijuna korisnika jednostavan zadatak.“

Korisnici će također ustanoviti da planiranje putovanja tijekom razgovora ne zahtijeva posjet bilo kojoj drugoj aplikaciji. Uz Booking.com proširenje za razgovore, korisnici mogu pregledavati i dijeliti opcije za hotel sa svojim putnim partnerima unutar razgovora, dok ne budu spremni rezervirati.

Bryan Batista, viši direktor globalnih partnerstva u Booking.com, dodaje: „Ljudi planiraju svoja putovanja na brojne načine, uključujući dogovoranje o opcijama smještaja sa svojim društvenim krugom u aplikacijama za razmjenu poruka. Imati Booking.com proširenje za razgovore na Viberu intuitivni je kompliment našim postojećim uslugama – korisnici mogu jednostavno istraživati oglase i dijeliti na način koji poboljšava njihove razgovore.“

Uz ove globalne partnere, Viber namjerava lansirati lokalne usluge u Rusiji, Bugarskoj, Mađarskoj, na Filipinima i drugdje. Na temelju API-ja, odabrani pružatelji sadržaja i usluga moći će izraditi svoja vlastita proširenja za razgovore i stvoriti nove načine kako bi korisnici obogatili svoje razgovore.

„Naš je cilj pružiti iskustvo razgovora koje se ne može naći na bilo kojoj drugoj platformi za razmjenu poruka. Želimo dati korisnicima jednostavan način za unos sadržaja do kojih im je stalo u njihove razgovore, bez mučnog naprijed-natrag dok ih traže na webu ili u drugim aplikacijama“, kaže Djamel Agaoua, glavni izvršni direktor Vibera. „Prepoznali smo najvažnije značajke koje korisnici žele vidjeti na platformi i usredotočili se isključivo na njih u ovoj fazi. Uzbuđeni smo što smo prva velika aplikacija za razmjenu poruka koja nudi sveobuhvatno iskustvo, dok istodobno naša platforma ostaje jednostavna i laka za uporabu. Ova značajka samo je jedan od načina na koji Viber raste i postaje aplikacija za razmjenu poruka budućnosti, u skladu s našom vizijom da postanemo platforma koja će sadržavati sve usluge koje bi korisnik mogao svakodnevno zatrebati.“

Viberova nova proširenja za razgovore pokrenut će se postupno i postati globalno dostupna u nadolazećim danima. Možete preuzeti Viber na Androidu i iOS-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...