VIRSKO LJETO 2017.: Spektakularna tradicionalna ljetna manifestacija ove sezone nudi najjača estradna imena i najraznovrsniji glazbeni program

Rekordnih, nevjerojatnih i za mnoge druge turističke destinacije nezamislivih 125 tisuća ljudi pratilo je prošlog ljeta zbivanja na Trgu svetog Jure na „Virskom ljetu 2016.“, i to uglavnom na koncertima estradnih zvijezda, nastupima mladih glazbenih talenta, šašavih „City Games“ i drugih manjih događaja, a sadržaj ovogodišnjeg izdanja centralne virske ljetne manifestacije sugerira još više spektakla i vrhunske, raznovrsne glazbe! Kada bi estradne zvijezde koje će gostovati na Viru predstavili samo nominacijama i osvojenim diskografskim nagradama „Porin“, brojka bi bila – troznamenkasta!

Tako već 10. lipnja „Virsko ljeto“ uz tradicionalni vatromet otvara zagrebačko „Prljavo kazalište“ u 22 sata, legendarni rock bend koji slavi 40 godina postojanja, a zatvorit će ga tri mjeseca kasnije 16. rujna nenadmašni Tony Cetinski. Sve između – najbolja su domaća estradna imena za svačiji glazbeni ukus (svi u 22 sata): Massimo i Indira u lipnju; „Gazde“, Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i „Intrade“, „Songkillers“ i Ana Rucner te TBF u srpnju; potom Nina Badrić, grupa „Forum“, Mladen Grdović i Maja Šuput, Alen Islamović & „Band“, Hari Rončević, Jelena Rozga i klapa „Rišpet“ u kolovozu i na kraju „Novi fosili“ i „Parni valjak“ u prva dva tjedna rujna. Naravno, s Cetinskim kao šećerom na kraju.

Ni to nije sve, odnosno nabrojani estradnjaci samo su glazbeni dio programa koji će, sigurni smo, „Virsko ljeto 2017.“ promovirati u najbolji ljetni event u Hrvatskoj, baš kako je i „Advent na Viru“ dobio prestižnu „Simply the Best“ nagradu za najbolje organizirani adventski događaj na ruralnom dijelu Jadrana. Tako u lipnju imamo još „Ljetne maškare“ ili tradicijsku manifestaciju u verziji s „kratkim rukavima“, također i županijsko ribolovno prvenstvo s obale za seniorke i međužupanijsko u rujnu, kao i lipanjski Memorijalni udičarski „Kup Tončija Spavalice“, potom spektakularno finale globalno poznatih „City Games“ i pjevačko natjecanje mladih i budućih zvijezda „Vir Fest“ u kolovozu, kao i novo izdanje „Virske terce“. Ponovno ćemo uživati i u „Ribarskim večerima“ na Trgu svetog Jure, kao i nizu manjih manifestacija i događaja tijekom ljetne sezone.

Virsko ljeto 2017.

10. lipnja Prljavo kazalište.
15. lipnja Završnica boćarskog Kupa Zadarske županije.
17. lipnja Massimo.
17. lipnja Memorijalni udičarski „Kup Tončija Spavalice“.
22. lipnja Finale boćarskog Kupa Zadarske županije.
24. lipnja Indira Icolonia Forza.
24. lipnja Županijsko prvenstvo za seniorke u ribolovu štapom s obale.
24. lipnja Ljetne maškare.
1. srpnja Gazde.
8. srpnja Miroslav Škoro.
8. srpnja Finale boćarskog Kupa Hrvatske.
15. srpnja Tomislav Bralić i klapa Intrade.
22. srpnja Songkillers i Ana Rucner.
29. srpnja TBF.
2. kolovoza Vir Fest.
5. kolovoza Nina Badrić.
10. kolovoza Finale „City Games“.
11. kolovoza Virska terca.
12. kolovoza Grupa Forum.
13. kolovoza Mladen Grdović i Maja Šuput.
15. kolovoza Tradicionalni boćarski turnir trojki.
19. kolovoza Alen Islamović i Band.
26. kolovoza Hari Rončević.
29. kolovoza Jelena Rozga i klapa Rišpet.
2. rujna Novi fosili.
9. rujna Parni valjak.
15.-17. rujna Finale Alpe Adria Jet Ski Tour.
16. rujna Tony Cetinski.
22.-24. rujna Međužupanijsko prvenstvo za seniorke u ribolovu štapom s obale.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...