Nema više kaosa s fotkama, za sada samo na IOS-u

WhatsApp je upravo objavio niz korisnih promjena

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Jedan od najpopularnijih komunikacijskih servisa na svijetu, WhatsApp, upravo je postao još bolji. Novo izdanje aplikacije (počevši s iOS-om) donosi jednostavnije odgovaranje na poruke, automatsko organiziranje fotki i filmića, kao i foto-filtere.

Spomenuti foto-filteri su najveća novost, a mogu se primijeniti na slike, video ili čak animirane GIF-ove. Za sada je tu tek pet opcija, Pop, B&W, Cool, Chrome i Film, no poznavajući Facebook, vlasnike WhatsAppa, ne treba ni sumnjati da će stići i drugi materijal za uljepšavanje snimljenog sadržaja.

Druga novost je automatska organizacija multimedijalnog materijala. Pošalje li korisnik nekoliko slika ili filmića u chat, automatski će se grupirati u jedan album, umjesto da unište prikaz dopisivanja prikazom materijala jednog ispod drugog. Dodir prstom po albumu otvorit će sav sadržaj za pregled.

Uz to je olakšano i samo čavrljanje, na način daje dovoljan jedan potez prstom na pojedine poruke u nekom threadu kako bi se izravno odgovorilo na to. Ovo bi mogla biti posebno korisna opcija za grupne razgovore.

U Appleovoj trgovini aplikacijama App Store novo izdanje WhatsAppatrebalo bi već biti dostupno, a što se tiče Androida, nije objavljen službeni datum iako bi stvari trebalo očekivati vrlo brzo.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar