Cestitka_Uskrs

Zadranin Teo Petani potpisao za slovački Levicki Patrioti

Nastavljaju se odlasci iz GKK Šibenika. Poslije Ivanova i Halilovića službeno je otišao i Zadranin Teo Petani, objavio je klub na svojim Facebook stranicama.

– Teo Petani potpisao je ugovor sa slovačkim klubom BK Levicki Patrioti. Sretno Teo! – stoji na službenom Facebook profilu šibenskog kluba, piše ŠibenikIN.

U četiri godine provedene na Baldekinu Zadranin Petani postao je legenda navijača. Uvijek je ostavljao srce na parketu, a bio je i prvi kad je trebalo povesti pjesmu s navijačima nakon utakmica.

Klub iz Levica, grada na zapadu Slovačke, na svojim je stranicama objavio Petanijev dolazak. O svom novom playmakeru trener Teo Hojč je kazao: – Mi smo bili u potrazi za playmakerom, nekim tko ima iskustva, igra kvalitetno natjecanja i ima potencijal da bude vođa na terenu. Tražili smo među američkim i europskim igračima, na kraju smo odlučili za europske izbore. Teo je bio najpopularniji igrač Šibenika, jer je igrao svaku utakmicu sa srcem i bio lider momčadi. Vjerujemo i očekujemo od njega istu stvar u našem klubu.

Odlazak Petanija, nema sumnje, teško će pasti navijačima. A evo što je Petani poručio putem Facebook stranice GKK Šibenika: – Dragi navijači i svi prijatelji kluba, bila mi je čast igrati za GKK Šibenik i za jedne i jedine Funcute. Hvala za prekrasne 4 godine! Neka šibenska lijepa priča traje i dalje. TI JEDINI, TI NAJBOLJI !!!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...