Zlatni jedriličar Šime Fantela izaslanik je predsjednice RH na Aktivnoj Hrvatskoj ove nedjelje u Zadru

Šime Fantela, hrvatski jedriličar, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine i trostruki europski prvak, osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović na nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska u Zadru.

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska ove se nedjelje vraća u Zadar. Tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu održat će trening vlastitom tjelesnom težinom na Pozdravu Suncu, 2. srpnja s početkom u 10 sati. Ovo je novi datum Aktivne Hrvatske u Zadru, a prvotno vježbanje koje je trebalo biti u subotu prebačeno je u nedjelju zbog loših vremenskih uvjeta. Uz sam trening, partneri projekta iz Biotreninga, Definicije hrane i Hrvatske liječničke komore održat će zanimljiva edukativna predavanja te predstaviti novitete iz kineziologije, nutricionizma i medicine.

Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP koji će vježbačima u Zadru pokloniti majice za ugodno vježbanje.Nakon treninga kao poklon za trud vježbači će dobiti poklon paket partnera projekta. NIVEA daruje paket proizvoda za njegu tijela, OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdravi zalogaj od Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men’s Health, Lijepa&Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista. Partner projekta je Falkensteiner hotel&spa Iadera.

Pozivamo sve Zadrane da se za vježbanje prijave na www.aktivnahrvatska.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...