Županijska vijećnica MOST-a Ksenija Gregov je prevarantica ovisna o tarot savjetima na koje troši i preko 1.000 kuna mjesečno!

Kako je danas objavio portal Slobodne Dalmacije, Zadarski.hr, županijska vijećnica Ksenija Gregov pravomoćno je optužena za prijevaru, a protiv iste se vode još dva sudska postupka.

U pravomoćnoj presudi optužena je za novčanu prijevaru tešku 7.000 kuna, no prema našim saznanjima ali i iskustvu s dotičnom Ksenijom Gregov, sklona je prijevarama i u današnje vrijeme.

Naime, kako je ista zbog prijateljskih odnosa s bivšom djelatnicom Antene Digital, Marijom Vicković, na korištenje dobila službenu mobilnu liniju naše tvrtke, koja joj je, zbog vlastite neimaštine, ustupljena na korištenje uz napomenu da troši samo besplatne pozive, poruke i internet, dotična je na trošak spomenute linije našu tvrtku oštetila za iznos veći od 3.000 kuna.

Kako je to bilo vrijeme izbora, vjerovali smo da je dotična spomenuti iznos u tri mjeseca potrošila na trošak SMS anketa ili uključivanja u program za vrijeme sučeljavanja na pojedinim medijima, no nakon zaprimanja računa utvrdili smo kako ista nije zvala spomenute brojeve za vlastitu odnosno promociju MOST-a, već je ista iznos od preko 3.ooo kuna potrošila na pozivanje – tarota.

Kako nam je tada objasnila, bila je u teškoj životnoj situaciji, pa je trošak pravdala pozivima prema tarot savjetnicima, ne bi li joj pogledali u budućnost i kazali što je očekuje.

Ista je u dogovoru s našim financijama kazala kako će napravljeni trošak platiti, no od tada je prošlo više od godinu dana a šteta od 3.000 kuna koju je Ksenija Gregov učinila na štetu naše tvrtke nikad nije plaćena.

Je li ovo ponašanje županijske vijećnice MOST-a koji se cijelo vrijeme kune u poštenje svojih članova i osoba na listi ili je ovo još jedan dokaz kako je Ksenija Gregov prevarantica koja se ne libi za vlastite potrebe pozivati na kojekakvo stanje i životne okolnosti, ali svoje dugove i na prijevaru napravljene troškove i dalje ne podmiruje.

Treba li nam jedna ovakva vijećnica, te kome ona može koristiti ili za čije se interese zalagati – pitamo se javno, pošto za još jedno lažno opravdanje i obećanje plaćanja troška tarot savjetnika na našem telefonskom računu uistinu nemamo ni snage, ni volje, ali ni želudca.

Niže donosimo preslik ispisa poziva prema različitim tarot “majstorima”, koji nepobitno dokazuju kako je ista učinila spomenuti trošak u vrijeme kada je koristila našu mobilnu liniju. Dakako, kako su svi računi plaćeni s naše strane, na sve iznose dodaje se i PDV.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...