11. dm millenium jump; Sudionici će tijelima ispisati “From Zadar with love”,dio prihoda ide Latici i socijalnoj samoposluzi

U prostorima Udruženja obrtnika Zadar, Neven Stojaković, predsjednik Udruge društva Propela, Hana Matić, predstavnica dm-a za Dalmaciju i Mladen Masar, član Propele, predstavili su 11-ti dm millennium jump.

Ovogodišnji 11-ti dm millennium jump. održava se 29. srpnja. Zahvalni smo što je dm prepoznao vrijednost navedenog projekta a mi ne znamo kako bi se ovaj projekt odigrao bez dm-a jer se radi o projektu koji iziskuje velika financijska sredstva, kazao je Neven Stojaković, te naglasio kako je mjesto održavanja, zadarska riva jedinstvena lokacija za održavanje ovako velikog događaja.

Prije nekoliko godina htjeli smo u projekt uključiti i ostale gradove, tako što na njihovim rivama bi se u isto vrijeme održavao dm millennium jump, ali nažalost njihove rive nisu pogodne za realizaciju čitavog događanja. Riva u Makarskoj je iznimka, ali nažalost zbog velikog broja vezanih brodova nije bilo mogućnosti za realizaciju istog, naglasio je Stojaković.

Mladen Masar istaknuo je kako je cijeli tim veoma ponosan na rad i trud koji ulažu pogotovo što je isto prepoznala struka i dodijelila im u veljači Grand Prix.

Projekt se prepoznaje daleko izvan Zadra i Zadarske županije. Imamo medijski najeksponiraniji projekt u Zadru, rekao je Masar.

Hana Matić, predstavnica dm-a za Dalmaciju, vrlo je zadovoljna da je i ove godine dm sponzor millenium jumpa.

Poseban je program, imamo element zabave, društveno – humanitarni aspekt, zdravstveni segment. Prošle godine je naš dermatološki tim pregledao 3400 ljudi, 10% ljudi se nažalost uputilo na daljnje pretrage. Ove godine također dolaze dermatolozi, njih devet, koji će vršiti besplatne preglede pod vodstvom prof. dr. sc. Mirne Šitum, voditeljice Referentnog centra za melanom, Ministarstva zdravstva, kazala je Matić te dodala kako su jako ponosni i na činjenicu kako će se na zadarskoj rivi kuhati najveća tjestenina od organskih dmBio proizvoda, a sav prihod od prodaje bit će doniran socijalnoj samoposluzi u Zadru.

Ove smo godine smanjili broj skokova s četiri na tri skoka jer hoćemo da se posjetitelji odnosno skakači malo više opuste, imaju vremena za pojesti, odmoriti se i međusobno družiti. Vjerujte kilometar rive, kilometar pozornice nije nimalo lagano organizirati da sve sinkronizirano teče, rekao je Stojaković te nastavio kako ove godine na dm millennium jumpu očekuju 3.000 sudionica i sudionika.

Ove godine iz Zadra će biti poslana najveća ljubavna poruka. sudionici će tijelima ispisati natpis “From Zadar with love”, a dio prihoda od kotizacija bit će doniran Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju, što nas također posebno raduje, istaknuo je Stojaković.

Prijave za 11. dm millennium jump počinju u ponedjeljak 24. srpnja od 19 do 23 sata na Narodnom trgu ispred lože ili na Kalelargi ispred dm-a, akreditacija za sudjelovanje je 30 kn. Okupljanje sudionika u subotu 29. srpnja počet će u 12:30 sati, a skakat će se tri glavna skoka – skok na noge, dvostruki domino skok te skok s loptom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...