Sutrašnji koncert klape Cambi u Starigradu samo je dio ljetnih događanja na podvelebitskom području

U sklopu ljetnog kulturno-zabavnog programa goste i prijatelje Starigrada-Paklenice do kraja srpnja očekuje kolaž zabavnih događanja među kojima je za istaknuti koncert klape Cambi iz Kaštel Kambelovca u nedjelju, 16.srpnja u 21.00h. Koncert će se održati na ljetnoj pozornici uz rivu Bikarija a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Utorci su sve do početka rujna rezervirani za ribarske feštice koje se održavaju na istoj lokaciji, izuzev zadnjeg tjedna u srpnju kada će se ribarska feštica održati u srijedu 26.07. budući se tog utorka 25.07. u Selinama tradicionalno slavi blagdan Sv.Jakova.

U tjednu prije toga Starigrad će ugostiti ulične izvođače (20.srpnja), folklorne ansamble (21.srpnja), kazalište za djecu (22.srpnja) a srpanjski program tradicionalno završava sa gastro manifestacijom Slavonska večer. Na starigradskom području ljetuje veliki broj slavonaca među kojima mnogi imaju podvelebitske korijene, te se ovom prilikom zajedničkim snagama gostima predstavlja kulturno i gastronomsko bogatstvo Slavonije i Baranje


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...